Илия Илиев

Илия Илиев е роден на 27.11.1985 година в София. Той е бивш национален състезател по лека атлетика в дисциплината 400 метра. Занимава се със спорт от 2001 година. Висшето си образование завършва в УНСС в специалност журналистика, има и завършена магистратура по Маркетинг със специализация рекламен мениджмънт. Илиев е водещ и продуцент в bTV, а също така водещ и коментатор на множество първенства и турнири по лека атлетика и други спортни събития в страната и чужбина.

Живко Петков

Живко Петков е роден на 28.01.1988 година в Сливен. Той е бивш национален състезател по лека атлетика в дисциплината троен скок. Петков е европейски вицешампион за юноши, има още два медала от големи първенства. От 2013-а година се грижи за кондиционната подготовка на футболни и баскетболни отбори. Завършва висшето си образование в Националната спортна академия, има и магистърска диплома по спортна журналистика. Специалист е в работата с деца и формирането им като състезатели в конкретни лекоатлетически дисциплини. Води кондиционната подготовка на състезатели от различни спортове, които имат за цел да подобрят качествата си и спортната си форма.

Емили Димитрова

Емили Димитрова е родена на 13.01.2002 година в София. Занимава се с лека атлетика от 14 години и има десетки медали от национални шампионати и турнири.  Специалистка е в скока на дължина. Участничка е на училищната олимпиада Gymnasiade 2018 в Мароко. Силата ѝ е в работата с деца, които правят първите си крачки в Царицата на спортовете. Емили завършва 22. СУ в София, а в момента е студентка по Бизнес икономика и мениджмънт в УНСС.