High Level Academy е мястото, където вие, вашите деца и приятели можете да спортувате и да се забавлявате! Идеята за академията се ражда през 2015-а година. Тогава основателите Илия Илиев и Живко Петков решават да споделят опита си от лекоатлетическата писта с хора, които желаят да влязат във форма, да тренират професионално или просто да прекарват един приятен час в тонизиращи занимания далеч от сивото ежедневие.

Постепенно идеята се разрасна и през 2019-а High Level Academy вече предлага богат асортимент от кондиционни тренировки, клуб по лека атлетика, тийм билдинги, индивидуални занимания и много други изненади. Местата, на които се провеждат тренировките, са Националният стадион „Васил Левски“ и Националната спортна академия „Васил Левски“.

Нашата цел е да Ви предложим най-богатия асортимент от индивидуални и групови занимания за кондиционна подготовка, както и да градим бъдещи шампиони в леката атлетика. Тренировките ни са подходящи за всички, независимо какъв спорт практикуват, било то професионално или любителски.

Подобрете физическото си състояние, за да бъдете стабилни и да постигате по-добри резултати в избрания от Вас спорт или просто, за да се чувствате тонизирани и да влезете в по-добра форма.

Изборът е Ваш!

За повече информация, пишете ни или се обадете!